Ga naar de inhoud

Start je duikavontuur!

Opleiding op maat

Leer duiken! Dat is de eerste etappe van een reis die je beeld van wereld voor altijd zal veranderen. Je zult gewichtloos de wonderen van de onderwaterwereld verkennen, deel zijn van het ongelooflijke leven onder water en ecosystemen onder de waterspiegel ontdekken.

Duiken leren is veel makkelijker dan je denkt. De beste manier om met deze geweldige sport kennis te maken is het SSI programma Try Scuba. Kom langs bij Flippers Leuven, schrijf je in voor Try Scuba en download de MySSI App op je smartapparaat. En het mooiste is, de materialen zijn GRATIS! Met de digitale lesmaterialen kan je je voorbereiden op je eerste duikbeleving.

Als je overal wilt duiken waar je wilt en met wie je wilt, leidt het programma Open Water Diver je op voor een internationaal brevet  en treed je toe tot een exclusieve groep onderwaterverkenners – iets waar de meeste mensen alleen maar van kunnen dromen.

Try Scubainitiatie

Try Scuba
initiatie

€45

Initiatie

Dit programma is de gemakkelijkste manier om kennis te maken met duiken.

Referral Diver

Referral Diver

€370

Reizen

Dit programma is dé manier om op een comfortabele manier te leren duiken. Je volgt theorie en zwembadtraining in eigen land. Op je vakantiebestemming maak je de resterende buiten duiken bij een SSI center naar keuze.

Open Water Diver

Open Water Diver

€560

POPULAIR

Dit wereldwijd erkende programma is dé manier om het levenslange avontuur als gebrevetteerd duiker te beginnen. Na het voltooien van theorie, zwembadlessen en buiten duiken ben je in staat om samen met andere duikers te gaan duiken.

Bekijk het volleidig aanbod vervolgopleidingen