Ga naar de inhoud

SSI Basic Freediving – start je vrijduik avontuur

Start een ademloos vrijduik avontuur!

Freediving is meer dan alleen een avontuur. Het is a way of life en de mooiste reis van je leven. Word een gebrevetteerde freediver en je zal het gevoel van vrijheid en rust ontdekken. De rede waarom freedivers keer op keer naar het water terugkeren. Tijdens dit instapprogramma leer je alles wat nodig is om veilig te freediven met een buddy in een zwembad of beschut water tot een diepte van
5 meter. Op het einde van deze cursus behaal je het Basic Freediving brevet.

Dit wereldwijd erkende programma is dé manier om het levenslange avontuur als gebrevetteerd freediver te beginnen. Gepersonaliseerde training wordt gecombineerd met praktijklessen in het water zodat je de vaardigheden leert en de kennis beheerst die nodig is om je ook echt ‘als een vis’ in het water te voelen. Je behaalt het brevet SSI Basic Freediving.


  • introductie tot ademhalingstechnieken
  • 2 zwembadsessies
  • incl. huur materiaal
  • incl. digitaal cursus materiaal & digitaal brevet
  • excl. transport

    Prijs per persoon: €295
    Prijs per persoon vanaf 2 inschrijvingen: €275

 DIGITALLEARNING SYSTEM
Digitaal leersyteem

Ons digitale opleidingssysteem bepaalt de norm voor duikeducatie en bestaat uit mooie, allesomvattende video’s, illustraties en foto’s die je training linken aan echte duikervaringen. Met het digitale platform wordt leren leuk en interactief – alles in een, zonder verborgen of extra kosten. Meld je nu aan voor gratis toegang tot de basiscursusmaterialen!

Zwembadlessen
Zwembadlessen

De zwembadlessen vinden plaats in de regio van Leuven. We nemen de tijd om je op een rustige manier de nodige skills aan te leren die je moet beheersen voordat je een buiten duik gaat maken. We stellen steeds in samenspraak met jou een agenda op voor alle lesmomenten. Deze lessen kunnen heel het jaar door gegeven worden.

 Digitaal
My SSI App

De MySSI App is de ‘all-in-one’ tool voor al je duikavonturen. Alle functies die je zo leuk vindt, zijn GRATIS – brevetten, video’s, handsignalen en veel meer. Ook kun je de lesmaterialen en het digitale DiveLog direct op de app gebruiken. Ga naar de App Store en download GRATIS de MySSI App!

 Buitenduiken
Workshop

De workshops gaan door in een rustige omgeving, dit kan aan de waterkant of in het leslokaal van Flippers Leuven. Tijdens deze workshops leer je de nodige vaardigheden om van start te kunnen gaan in het water.

Nog niet overtuigd?

Volg onze initiatie Try Freediving. 
Ontdek hoe leuk vrijduiken is!

Schrijf je in en registreer je op MySSI.