17 juli 2015

Veelgestelde vragen

 

Algemene vragen

 

Het rekeningnummer kan gevonden worden op de contact pagina.
Flippers Leuven is aangesloten bij Sporta Federatie vzw.
Hierdoor kunnen alle leden korting krijgen op de Sporta kampen!
Voor de volledige lijst met kortingen kan je de voordelen pagina raadplegen.
Flippers Leuven is ook lid bij SSI international.
De duik / snorkel – training gaat door in Sportoase Leuven
Adres: Philipssite 6, 3001 Leuven, België
Meer informatie over de accommodatie vind je op hun website www.sportoase.be/philipssite
Ja, bij de meeste verzekeringen zoals CM, NZVL, … is het mogelijk om een stuk terugbetaald te krijgen. Stuur ons een bericht via het contactformulier. Wij bezorgen jou zo snel mogelijk het ingevuld formulier!
Uiteraard! Je kan een proefles aanvragen door hier te klikken. Indien je nog vragen hebt kan je contact opnemen wij helpen jou graag verder!
Jij hebt als sporter recht op een verlaagd tarief, aangeboden door stad Leuven. Wij zijn als sportclub blij dat jij wilt streven naar een gezonde geest in een gezond lichaam. Neem gerust contact met ons op indien je recht hebt op een verhoogde terugbetaling, al dan niet met een sportcheque.

 

Materiaal

 

Je brengt zelf een handdoek, zwemkledij en een duikbril mee. Voor meer informatie over het aanschaffen van een duikbril kan je terecht bij de lesgever of kijk je bij de vraag ‘Waar kan ik duik materiaal aankopen’?
Het is mogelijk om materiaal aan te kopen via onze club, meer info kan je krijgen bij de lesgevers.
Het is ook mogelijk om zelf materiaal aan te kopen. We raden wel aan om dit te doen in een gespecialiseerde Duikwinkel, voor adressen van duikwinkels kan je ook terecht bij een van onze lesgevers.
Via ons partnership kan je tal van kortingen krijgen je kan een overzicht vinden op de voordelen pagina.
Er zijn lockers beschikbaar waar je alles kan achter laten. Hiervoor is een jeton of muntstuk van 2 euro nodig, deze krijg achteraf terug.
Indien je in het bezit bent van een duikcertificaat (Open Water Diver of hoger), is het aangeraden om een duikverzekering af te sluiten. Een verzekering voor duikongevallen is niet nodig tijdens onze zwembad trainingen, dan ben je bij ons verzekerd.
Voor externe activiteiten is het noodzakelijk om verzekerd zijn voor duikongevallen. Wel je graag zelf een duikverzekering afsluiten/verlengen? Dit kan o.a. bij DAN Europe of DiveAssure.

 

Duiken

 

Een diploma/brevet van SSI kan je afleggen op het einde van elk semester. Als je dit hebt behaald kan je gaan duiken met andere gebrevetteerde duikers. Meer informatie te verkrijgen bij je lesgever! Via onze geselecteerde duikwinkel kan je korting krijgen op opleidingen, een overzicht vind je bij leden voordelen.
Dit is enkel toegelaten als je een geldig duik certificaat hebt behaald van een erkende federatie zoals Padi, Naui, SSI, Nelos,… Indien je deze bezit volg je de regels van jouw federatie. Een certificaat kan behaald worden op het einde van elk semester. Via onze geselecteerde duikwinkel kan je korting krijgen op opleidingen, een overzicht vind je bij leden voordelen.