Ga naar de inhoud

SSI Vervolgopleidingen

Na het behalen van je Open Water Diver, is er nog een hele weg die je kan afleggen, met een SSI Specialty programma’s kan je groeien en je passie verder verdiepen.

Advanced Adventurer

Tijdens dit programma maak je vijf buitenduiken uit vijf verschillende SSI specialtyprogramma’s zonder dat je de gehele specialty hoeft te doen. Als je niet weet hoe je wilt verdergaan, is dit de perfecte manier om je duikvaardigheden en -ervaring uit te breiden en uit te vinden welke specialtyprogramma’s je leuk vindt. Na afronding van het programma ontvang je het SSI brevet Advanced Adventurer. Dit programma is een optioneel brevet, indien je weet welke specialties je wilt volgen kan je onmiddellijk van start gaan voor een opleiding Advanced Open Water Diver

Advanced Open Water Diver

SSI Advanced Open Water Diver bestaat uit vier SSI specialtyprogramma’s. Zodra je vier SSI specialtyprogramma’s naar keuze hebt afgerond en 24 duiken hebt gelogd, ontvang je – naast de brevetten voor de specialtyprogramma’s – automatisch het erkenningbrevet SSI Advanced Open Water Diver.

Diver Stress & Rescue

Stress is een belangrijke oorzaak van duikongevallen en werkt tegen je in reddingssituaties. In dit programma leer je de vaardigheden en doe je de kennis op die nodig is om stress te herkennen en ermee om te gaan, ongevallen te voorkomen en om te gaan met noodsituaties waarbij duikers zijn betrokken. Na afronding van het programma ontvang je het SSI specialtybrevet Diver Stress and Rescue.

Master Diver

Het erkenningsbrevet Master Diver behaal je als je 4 specialty’s en Diver Stress and Rescue afrondt en 50 duiken hebt gelogd.

Divemaster

Wanneer je na Dive Guide ook Science of Diving afrondt, ontvang je automatisch het felbegeerde Divermaster-brevet en mag je Open Water Instructors assisteren. Het is een eerste stap van een Dive professional!