Ga naar de inhoud

SSI Open Water Diver duikopleiding

Start je duikavontuur!

Het wereldwijd erkende programma “Open Water Diver” is dé manier om het levenslange avontuur als gebrevetteerd duiker te beginnen. Gepersonaliseerde training wordt gecombineerd met praktijklessen in het water zodat je de vaardigheden leert en de kennis beheerst die nodig is om je ook echt ‘als een vis’ in het water te voelen. Na het afleggen van deze duikopleiding behaal je het brevet SSI Open Water Diver.


  • 6 theorie lessen
  • 6 zwembadlessen
  • theorie-examen
  • 4 open water duiken
  • Incl. huur duikmateriaal
  • Incl. digitaal cursusmateriaal & digitaal brevet
  • Excl. transport

    Prijs: €560

 DIGITALLEARNING SYSTEM
Digitaal leersyteem

Ons digitale opleidingssysteem bepaalt de norm voor duikeducatie en bestaat uit mooie, allesomvattende video’s, illustraties en foto’s die je training linken aan echte duikervaringen. Met het digitale platform wordt leren leuk en interactief – alles in een, zonder verborgen of extra kosten. Meld je nu aan voor gratis toegang tot de basiscursusmaterialen!

Zwembadlessen
Zwembadlessen

De zwembadlessen vinden plaats in de regio van Leuven. We nemen de tijd om je op een rustige manier de nodige skills aan te leren die je moet beheersen voordat je een buiten duik gaat maken. We stellen steeds in samenspraak met jou een agenda op voor alle lesmomenten. Deze lessen kunnen heel het jaar door gegeven worden.

 Digitaal
My SSI App

De MySSI App is de ‘all-in-one’ tool voor al je duikavonturen. Alle functies die je zo leuk vindt, zijn GRATIS – brevetten, video’s, handsignalen en nog veel meer. Ook kun je de lesmaterialen en het digitale logboek direct in de app gebruiken. Ga naar de App Store en download GRATIS de MySSI App!

 Buitenduiken
Buitenduiken

We doen minstens 4 buitenwater duiken. Tijdens deze duiken heb je voldoende tijd om je skills die we hebben geleerd in het zwembad onder de knie te krijgen. Na het voltooien van de duiken waar je alle skills goed hebt kunnen toepassen behaal je het Open Water Diver brevet.

Nog niet overtuigd?

Volg onze initiatie Try Scuba Diving.
Ontdek hoe leuk duiken is!

Schrijf je in voor een Try Scuba en registreer je op MySSI.