Ga naar de inhoud

Start je zeemeermin, man of mens avontuur!

Opleiding op maat

Het is niet langer een sprookje, je droom om een zeemeermin, man of mens te worden is binnen handbereik! Zeemeerzwemmen is een geweldige manier om fit te blijven en al zwemmend met een staart te genieten van de vrijheid onder water. In het SSI Mer(maid)-programma leer je alles wat je nodig hebt om comfortabel te zwemmen in besloten wateren met een zeemeeruitrusting. Het is een avontuur waar het hele gezin van kan genieten en omdat het wordt uitgevoerd in een zwembad/ geconditioneerd water kun je, waar je ook woont, een SSI Mer(maid) worden.

Heb je nu niet genoeg tijd om een SSI Mer(maid) te worden? Het SSI Try Mer(maid)-programma biedt een geweldige zeemeer-ervaring in het zwembad. Je leert de eerste vaardigheden die nodig zijn om een zeemeermin, man of mens te worden en maakt kennis met het zwemmen met een staart. Na afronding verdien je een Try Mer(maid) Erkenningsbrevet. Het is met wat extra training gemakkelijk om up te graden en een SSI Mer(maid) te worden. Ons Snorkel Diver-programma is nog een geweldige manier om je innerlijke mer te ontdekken en alles te leren wat je nodig hebt om veilig en zelfverzekerd te gaan snorkelen. Leer nu om een zeemeermin, man of mens te worden met SSI.

try mermaid brevet

SSI Try Mer(maid)
Initiatie zeemeerzwemmen

€35

INITIATIE

Wordt een Mer met het SSI Try Mermaid-programma en verken de onderwaterwereld op een geheel nieuwe manier!

Leer de basisvaardigheden die je nodig hebt om een echte zeemeermin, meerman of meermens te worden en haal je SSI Try Mermaid-erkenningsbrevet.

mermaid brevet

SSI Mer(maid)
Opleiding zeemeerzwemmen

€295

POPULAIR

Leer hoe je een zeemeermin, man of mens kunt worden met het spannende SSI Mermaid-programma! Deze opleiding biedt alle vaardigheden en technieken die je nodig hebt om je zeemeer-ervaring te maximaliseren, echt comfortabel te zijn in het water en het meeste uit je uitrusting te halen. Nadat je als SSI Mer(maid) gebrevetteerd bent, ligt er een zee van mogelijkheden voor je open en kan je je verder gaan scholen als SSI Model of Ocean Mer(maid). Begin vandaag!