Ga naar de inhoud

SSI Mer(maid) opleiding

Wordt een Mer met SSI

Leer hoe je een zeemeermin, man of mens kunt worden met het spannende SSI Mer(maid)-programma! Deze opleiding biedt alle vaardigheden en technieken die je nodig hebt om je zeemeerervaring te maximaliseren, echt comfortabel te zijn in het water en het meeste uit je uitrusting te halen. Nadat je als SSI Mer(maid) gebrevetteerd bent, ligt er een zee van mogelijkheden voor je open en kan je je verder gaan scholen als SSI Model of Ocean Mer(maid). Begin vandaag!

Meet the instructor

Jamine is een gepassioneerde Mer die sinds 2020 na haar transitie heel wat watertjes heeft doorzwommen. Door niet langer haar angsten in de weg te laten staan heeft ze ook haar diep watervrees overwonnen. In de zomer van 2021 beleefde ze op Corsica een onderwateravontuur met wilde dolfijnen waardoor ze sterk gefascineerd raakte om zich met de waterwereld te verbinden. Ondertussen haalt ze duiken op 1 ademteug tot 30 meter diep en heeft ze een STA breathhold van 4 min 30 seconden. Ze is bovendien vrijduik atlete bij AIDA en lost met veel plezier een rubic’s kubus onder water voor je op. Daarnaast is ze leergierig en altijd bereid om nieuwe uitdagingen aan te gaan zolang ze maar de combo van plezier en veiligheid behelzen!

Foto: ©Rob Aarsen @ Red Sea Mermaid Safari 2023

Leef de zeemeerdroom

Dit zijn de voordelen die je kunt verwachten van het volgen van dit programma:

  • Leer veilig zwemmen met een zeemeerstaart
  • Geniet van de fitheid en vernieuwd vertrouwen
  • Voer leuke vaardigheden en activiteiten uit
  • 6 theorie modules
  • 2 zwembadsessie
  • incl. huur materiaal
  • incl. digitaal cursus materiaal & digitaal brevet
  • Prijs per persoon: €295 (€250 p.p. vanaf 2 of meer personen)

Digitaal leersyteem

Ons digitale opleidingssysteem bepaalt de norm voor duikeducatie en bestaat uit mooie, allesomvattende video’s, illustraties en foto’s die je training linken aan echte duikervaringen. Met het digitale platform wordt leren leuk en interactief – alles in een, zonder verborgen of extra kosten. Meld je nu aan voor gratis toegang tot de basiscursusmaterialen!

Mer(maid) Zwembadlessen

De zwembadlessen vinden plaats in de regio van Leuven. We nemen de tijd om je op een rustige manier de nodige skills aan te leren. We stellen steeds in samenspraak met jou en je mede-cursisten een agenda op voor alle lesmomenten. Deze lessen kunnen heel het jaar door gegeven worden in functie van de beschikbare watersloten.

My SSI App

De MySSI App is de ‘all-in-one’ tool voor al je duikavonturen. Alle functies die je zo leuk vindt, zijn GRATIS – brevetten, video’s, handsignalen en veel meer. Ook kun je de lesmaterialen en het digitale DiveLog direct op de app gebruiken. Ga naar de App Store en download GRATIS de MySSI App!

workshop ademnhaling

Workshop

De workshops gaan door in een rustige omgeving, dit kan aan de waterkant, online of in het leslokaal van Flippers Leuven. Tijdens deze workshops leer je de nodige vaardigheden om van start te kunnen gaan in het water.