Ga naar de inhoud
todi onderwater wrak
Flippers Leuven

Organizer

Flippers Leuven
Email
info@flippers-leuven.be
Website
https://flippers-leuven.be
TODI Indoor Duikcentrum

Location

TODI Indoor Duikcentrum
be-MINE 1, 3582 Beringen, België
Website
https://todi.be
QR Code

Date

20 jun 2021
Expired!

Time

17:15 - 21:00

Cost

€30.00

Duiken, vrijduiken of snorkelen in Todi 🐠

Duiken is een belevenis voor ontdekkingsreizigers van 8 tot 88 jaar. Het is een van de snelst groeiende, avontuurlijke sporten ter wereld, en daar is een reden voor …

De laatste jaren is duiken veiliger geworden en makkelijker toegankelijk. Iedereen kan tegenwoordig de boeiende onderwaterwereld ontdekken, gewichtloos zweven en genieten van het prachtige leven tussen de vissen.

Wat?
Als je een geldig duikbrevet hebt, dan kun je via deze website gewoon een duik reserveren, met een duik buddy of in groep.

Duur?
Een duikbeurt duurt 2 uur. Als je langer in de ‘Experience Zone’ bleef, dan betaal je € 10 per begonnen kwartier bij.

Na het duiken kan je bij de Todi brasserie een hapje eten of iets drinken.

Wat breng je mee?
Zwemkledij en badhanddoek

Inbegrepen in de prijs?
Omdat de binnenkant van een trimvest nooit helemaal ontsmet kan worden, vragen we aan iedereen om enkel trimvesten of BCD van TODI te gebruiken. Dat is nodig om infecties te vermijden, eventuele ziektes buiten te houden en om onze biologische filterinstallatie zo weinig mogelijk te belasten. Ook een duikfles en lood krijg je van ons.

Niet inbegrepen in de prijs?
Duikpak, ademautomatenset, computer, masker, tuba, vinnen.
Deze uitrusting kan je huren bij Flippers Leuven of Todi voor €12,50 extra.

Minimumleeftijd?
Gelieve de regels van je eigen duikorganisatie te volgen.

Reserveren?
Reserveer online, telefonisch of per e-mail.
Bij aankomst meld je dan aan bij de onthaalbalie op het tijdstip dat vermeld staat op je toegangsticket of dat telefonisch/schriftelijk afgesproken werd.
Je kunt uiteraard ook zonder te reserveren naar TODI komen in de hoop dat er nog plaats is in het bad.
Breng sowieso elke keer je brevet mee en je verzekeringsbewijs. Als je (nog) geen verzekering hebt, dan kun je dat bij TODI voor 5 euro in orde brengen. Ook vragen we je te bevestigen of je medisch geschikt bent om te duiken.

Praktisch?

  • Polsbandje: Je krijgt van ons een gekleurd polsbandje. Dat geeft je toegang tot de ‘Experience Zone’, waar de onderwaterpret begint. Draag je polsbandje altijd zichtbaar.
  • Kleedkamers: Je doet je zwemkleding aan en laat je andere spullen achter in een locker die je kunt openen en afsluiten met je polsbandje. Dan ga je blootsvoets met de trap of de lift naar de vierde verdieping, richting duikbassin of instructiebad. Als je eigen duikmateriaal hebt, dan neem je dat mee.
  • Aan het bassin: Gehuurd materiaal kun je afhalen in de verhuurzone. Stap door het voetbad, onder de douche en dan je materiaal ontsmetten. Dat doe je door het onder te dompelen in de wasbak en grondig na te spoelen in de spoelbak of onder de douche. Voor je met je uitrusting het water ingaat, vragen we je om nog eens onder de douche te passeren. Dat vinden onze vissen fijn.
  • Na je duikbeurt: Na je duik plaats je de fles, het lood, het trimvest of BCD en alle eventueel gehuurde materiaal terug waar je het gevonden hebt. Daarna kleed je je weer om in de kleedkamers op het gelijkvloers en je deponeert je polsbandje in de daartoe voorziene bus. Doe je dat binnen de termijn van 2 uur (zoals gereserveerd).

Op deze website vind je het document ‘Wat er in ons huis zoal mag’. Daarin staat welk eigen materiaal je mag meebrengen en wat je beter thuislaat.

Geef een reactie