Ga naar de inhoud
SSI

Organizer

SSI
Email
info@flippers-leuven.be
Website
https://divessi.com

Andere organisatoren

Flippers Leuven
Flippers Leuven
Email
info@flippers-leuven.be
Website
https://flippers-leuven.be

Spreker

QR Code

Date

15 apr 2021
Expired!

Time

20:00

WEBINAR SHARK ECOLOGY ūü¶ą

Maak tijdens deze GRATIS WEBINAR kennis met de HAAI. Onderwater fotograaf Thomas Van Puymbroeck wordt de Belgische haaienambassadeur genoemd. Elk jaar worden miljoenen haaien gedood uit angst of gewoon uit winstbejag.

Thomas’ doel is om mensen bewust te maken van de noodzaak van deze prachtige wezens en om mensen meer over hen te laten leren.

Haaien spelen een belangrijke rol in de oceanen! Ze staan aan de top van de voedselketen in vrijwel elk deel van elke oceaan. Ze houden de populaties van vissoorten gezond en het ecosysteem intact. Alleen een oceaan vol haaien is een gezonde oceaan!

Deze webinar over Shark Ecology is geschikt voor alle ge√Įnteresseerden in de wereld van haaien, onafhankelijk van de duikorganisatie, maar kan gebruikt worden voor de SSI “Shark Ecology” specialty. Deelnemers kunnen deze webinar gratis volgen. Op het einde van de webinar geven we de deelnemers de mogelijkheid om via Flippers Leuven deze specialty te verzilveren in een SSI certificaat aan een speciale advies actieprijs van ‚ā¨75.

SCHRIJF JE HIER IN VOOR DEZE WEBINAR