Ga naar de inhoud

Organizer

Tofsport & Flippers Leuven
Sportoase Leuven Philipssite

Location

Sportoase Leuven Philipssite
Philipssite 6, 3001 Leuven
Website
https://www.sportoase.be/nl/philipssite
QR Code

Date

29 mei 2023
Expired!

Time

10:00 - 16:00

Cost

€25.00

Labels

Geannuleerd

GEANNULEERD – Initiatie zeemeerzwemmen 2023

⚠ Zeemerzwemmen 29 mei 2023 geannuleerd

Beste Zemeer-fans, jammer genoeg hebben we moeten besluiten om het event te annuleren. Het event heeft het minimum aantal personen niet bereikt. Niet getreurd, het blijft mogelijk om initiaties en opleidingen te volgen doorheen het jaar bij Mer-instructor Jamine. Heb je alsnog interesse voor het volgen van een initiatie of opleiding, neem contact op of neem een kijkje op onze website. Tot snel in het water! 🧜‍♂️🧜‍♀️

Op pinkstermaandag 29 mei 2023 bieden sportclub Flippers Leuven, i.s.m. Stad Leuven en Sportoase de mogelijkheid om te komen kennismaken met zeemeerzwemmen. Altijd al eens willen zwemmen als zeemeermin, man of mensje. Dit is je kans!

De enige voorwaarde is dat je tenminste 50 meter kunt zwemmen. We voorzien verschillende leeftijdscategorieën (+6, +12, +18) op basis van de inschrijvingen.

Alleen deze dag bieden we de initiatie aan voor € 25 in plaats van € 35. Huur van de kleurrijke staart en vin is inclusief in de prijs.

Bonus: als je je die dag besluit in te schrijven voor de basisopleiding krijg je van ons de initiatie cadeau!

Programma 

Er zijn verschillende tijdssloten beschikbaar. Kom zeker 30 min vooraf zodat u voldoende tijd heeft voor het omkleden. De initiatie start stipt op het vermelde uur. 

  • Korte inleiding tot zeemeerzwemmen
  • Vin & staart aantrekken
  • Ervaar het vrije gevoel in het water

Inschrijven 

Maak een account aan op de website van DiveSSI, via deze link. Na het aanmaken van het account vragen we om bij “Persoonlijke gegevens” > “Documenten”, “Medische verklaring” goed na te lezen en te ondertekenen, in sommige gevallen is het verplicht om een dokter te raadplegen. 
Daarnaast is het belangrijk om in te schrijven via volgende formulier.