Meteen naar de inhoud

Start je zeemeermin of zeemeerman avontuur!

Opleiding op maat

Het is niet langer een sprookje, je droom om een zeemeermin te worden is binnen handbereik! Zeemeermin zijn is een geweldige manier om fit te blijven en zwemmend met een staart te genieten van de vrijheid onder water. In het SSI Mermaid-programma leer je alles wat je nodig hebt om comfortabel te zwemmen in besloten wateren met zeemeerminuitrusting. Het is een avontuur waar het hele gezin van kan genieten en omdat het wordt uitgevoerd in een zwembad/ geconditioneerd water kun je, waar je ook woont, een SSI Mermaid worden.

Heb je nu niet genoeg tijd om een SSI Mermaid te worden? Het SSI Try Mermaid-programma biedt een geweldige zeemeermin-ervaring in het zwembad. Je leert de eerste vaardigheden die nodig zijn om een zeemeermin te worden en maakt kennis met het zwemmen met een staart. Na afronding verdien je een Try Mermaid Erkenningsbrevet. Het is met wat extra training gemakkelijk om up te graden en een SSI Mermaid te worden. Ons Snorkel Diver-programma is nog een geweldige manier om je innerlijke zeemeermin te ontdekken en alles te leren wat je nodig hebt om veilig en zelfverzekerd te gaan snorkelen. Leer nu om een zeemeermin te worden met SSI.

try mermaid brevet

SSI Try Mermaid
initiatie zeemeerzwemmen

€35

INITIATIE

Wordt een zeemeermin met het SSI Try Mermaid-programma en verken de onderwaterwereld op een geheel nieuwe manier! Je leert de basisvaardigheden die je nodig hebt om een echte zeemeermin of meerman te worden en haalt je SSI Try Mermaid-erkenningsbrevet.

mermaid brevet

SSI Mermaid
Opleiding zeemeermin / zeemeerman

€295

POPULAIR

Leer hoe je een zeemeermin kunt worden met het spannende SSI Mermaid-programma! Deze zeemeermin opleiding biedt alle vaardigheden en technieken die je nodig hebt om je zeemeerminervaring te maximaliseren, echt comfortabel te zijn in het water en het meeste uit je uitrusting te halen. Nadat je als SSI Mermaid gebrevetteerd, is de volgende logische stap om je avonturen te verplaatsen naar onze prachtige oceanen! Met slechts 2 extra open watersessies kun je op elk moment upgraden om een SSI Ocean Mermaid te worden. Begin vandaag!