Meteen naar de inhoud

SSI Mermaid opleiding

Wordt een Zeemeermin met SSI

Leer hoe je een zeemeermin kunt worden met het spannende SSI Mermaid-programma! Deze zeemeermin opleiding biedt alle vaardigheden en technieken die je nodig hebt om je zeemeerminervaring te maximaliseren, echt comfortabel te zijn in het water en het meeste uit je uitrusting te halen. Nadat je als SSI Mermaid gebrevetteerd, is de volgende logische stap om je avonturen te verplaatsen naar onze prachtige oceanen! Met slechts 2 extra open watersessies kun je op elk moment upgraden om een SSI Ocean Mermaid te worden. Begin vandaag!

Leef de zeemeermindroom

Dit zijn de voordelen die je kunt verwachten van het volgen van dit programma:

  • Leer veilig zwemmen met een zeemeermingstaart
  • Geniet van de fitheid en vernieuwd vertrouwen
  • Voer leuke vaardigheden en activiteiten uit
  • 6 theorie modules
  • 2 zwembadsessie
  • incl. huur materiaal
  • incl. digitaal cursus materiaal & digitaal brevet
  • Prijs per persoon: €295 (€250 p.p. vanaf 2 of meer personen)

Digitaal leersyteem

Ons digitale opleidingssysteem bepaalt de norm voor duikeducatie en bestaat uit mooie, allesomvattende video’s, illustraties en foto’s die je training linken aan echte duikervaringen. Met het digitale platform wordt leren leuk en interactief – alles in een, zonder verborgen of extra kosten. Meld je nu aan voor gratis toegang tot de basiscursusmaterialen!

Mermaid Zwembadlessen

De zwembadlessen vinden plaats in de regio van Leuven. We nemen de tijd om je op een rustige manier de nodige skills aan te leren die je moet beheersen voordat je een buiten duik gaat maken. We stellen steeds in samenspraak met jou een agenda op voor alle lesmomenten. Deze lessen kunnen heel het jaar door gegeven worden.

My SSI App

De MySSI App is de ‘all-in-one’ tool voor al je duikavonturen. Alle functies die je zo leuk vindt, zijn GRATIS – brevetten, video’s, handsignalen en veel meer. Ook kun je de lesmaterialen en het digitale DiveLog direct op de app gebruiken. Ga naar de App Store en download GRATIS de MySSI App!

workshop ademnhaling

Workshop

De workshops gaan door in een rustige omgeving, dit kan aan de waterkant of in het leslokaal van Flippers Leuven. Tijdens deze workshops leer je de nodige vaardigheden om van start te kunnen gaan in het water.